18.49



Dagens vikt: 63.9 kg

Vågen var snäll mot mig imorse. Kändes riktigt skönt att se 3an igen, men det roliga är (eller så himla kul är det egentligen inte) att förut brukade det här vara min högsta vikt och jag hatade att se den där jävla trean. brukade då ligga på ungefär 62 kg vanligtvis. Dit ner ska jag igen och sedan vidare.

Maten har annars gått bra idag. Fram tills precis nyss hade jag bara ätit två skivor lingongrova med skinka, en skål miniyoggi och lite blåbärssoppa utan socker. Åt precis lite lasange till middag och det känns faktiskt lugnt. Om jag blir sugen/hungrig senare ikväll så äter jag nog en grapefrukt.

white blank page

Dags att återfå kontrollen då. Idag gymmade jag även igen efter 1,5 vecka. Dock kände jag att jag hade varit sjuk eftersom jag inte orkade så himla mycket men det är bara att kämpa på. Tror även att jag drar till gymmet imorgon innan skolan.

Idag har det faktiskt varit en ganska trevlig dag hittills. Jättehärligt väder, det har gått bra med maten och jag har tränat. Hoppas att det fortsätter så här nu! Tror faktiskt att jag ska väga mig imorgon också, så att jag ser vad jag har att utgå ifrån.

-

Denna torsdag har väl i stortsett gått bra. Råkade trycka i mig en del chips men trots det ligger intaget på under 1500 kcal idag så jag får nog vara nöjd med det ändå. En ganska snabb promenad på 25 minuter blev det också. Bättre än ingenting. Jag kan fortfarande inte träna eftersom jag är förkyld och har värsta hostan, jag hoppas att jag kan börja träna nästa vecka i alla fall. Saknar faktiskt gymmet lite.


skärpning

Jag blir så otroligt trött på mig själv och min obefintliga självdiciplin. Sen har jag gått och dragit på mig fetaste förkylningen så att jag inte alls kan träna. Ska istället satsa allt på maten nu och få ordning och rutin på det. Det är ett måste!

Dagens frukost
3 dl blåbärssoppa utan socker - 60 kcal
1 grapefrukt - 50 kcal

22:22

Har varit lite frånvarande den senaste tiden, men det har varit sportlov och jag har jobbat och varit hos pojkvännen en del. Jag har faktiskt tränat väldigt bra den hör veckan. Har varit på gymmet söndag, måndag, tisdag och onsdag men sedan fick jag ont i halsen så skippade gymmet de senaste dagarna så jag inte drar på mig någon förkylning. Blir gym igen på måndag om det inte har blivit värre. Maten har dock gått sådär, lite olika dag för dag men lite koll har jag haft i alla fall. Så nu är det bara att hitta tillbaka till det efter de här senaste dagarna som inte har varit så himla bra.


Tänkte slänga in den här listan som jag har sett på lite olika bloggar.

Allmänt
Namn: L
Ålder: 18
Längd: 167 cm
Vikt: 65 (?)
Lägsta vikt: 59.5
Högsta vikt: 66
Skostorlek: 38-39
Hårfärg: typ brunt
Civilstånd: pojkvän


Favoritdoft: vanilj, sommar och en ralph loren parfym
Favoritmat: det mesta med kyckling
Favorit låt: olika hela tiden, men inom punk och rock kategorin
Favorit dryck: cola zero
Favorit saker att göra: konsert, vara med pojkvän och vänner, träna
Favoritplagg: svarta jeans
Favoritbil: hmm... ingen direkt
Favoritfärg: svart, marinblått

Styrkor: generös, glad, skön engligt många
Svagheter: dålig koncentrationsförmåga, lat
Rädslor: gå upp mer i vikt, bli lämnad


RSS 2.0