hmpf

Idag gick det verkligen inte alls bra på gymmet. Körde 30 minuter på crosstrainern vilket i och för sig var bra, men sedan hade jag tänkt köra mer på löpbandet och eventuellt lite styrka. Men det blev bara en kvart på löpbandet och sedan fick jag bara någon slags mental spärr. Åkte istället och köpte cola zero och cigg, jag som hade tänkt att sluta röka men men.

Sedan när jag kom hem tryckte jag i mig en ungspizza på 800 kcal och dagens som hade gått bra innan. Hatar mitt obefintliga självkontroll. Snabbt räknat så slutar jag dagen på ungefär 1700 kcal och så har jag väl tränat bort 400 av dem eller något sånt. Inte världens undergång ändå kanske, men inte bra på långa vägar. Fuck.




måndag

Nu har jag precis kommit hem från skolan men ska snart iväg till gymmet. Eftersom jag kommer träna nu på kvällen så kommer jag missa middagen och kan då äta vad jag vill sen. Jag är fett smart! Annars så har jag haft en ganska så värdelös dag i skolan, bara en lektion då jag bara satt och lyssnade på redovisnigar och två lektioner som blev inställda. Självklart så var den lektionen som jag verkligen hade sist så jag behövde ändå stanna kvar i skolan hela dagen. Oh well.

day 06: do you binge? if so, explain why you think you do.
Jag brukar faktiskt kunna hålla mig ganska bra ifrån att hetsäta, alltså bara äta utan att alls ha någon kontroll över det. Men om det händer så är det då oftast bröd eller chips. Det beror då oftast på att jag är hungrig och assugen på något av det. Det är inte ofta som jag tröstäter faktiskt.





dagens vikt

dagens vikt: 65,9 kg
Ungefär vad jag hade förväntat mig att jag skulle väga, men samtidigt hoppades jag ju såklart på att det skulle vara mindre. Det här är bland det högsta jag har vägt någonsin och det är verkligen dags på riktigt att jag tar tag i det här innan jag blir ännu fetare. Fatass...

sunday

Det har varit dött här på bloggen under helgen, men jag har haft fullt upp och bott hos min pojkvän under helgen. Har fått i mig alldeles för mycket kalorier genom alkohol de två senaste dagarna men jag har haft så himla kul så det tänker jag faktiskt inte bry mig om just. Både fredagen och lördagen spenderades på krogen i stan, på ett asmysigt ställe med relativt billig alkohol. Tröttheten kom ikapp mig idag dock, när jag hade kommit hem från min pojkvän så tvättade jag lite och sen somnade jag direkt i sängen i någon timme. Asskönt men segheten är fortfarande kvar.

Imorgon bitti hade jag tänkt att väga mig för att se hur det egentligen står till. Var trots allt väldigt länge sen jag vägde mig, eller jag vägde mig på gymmet förut men det var något fel på vågen för den visade 52 kg vilket är minst 10 kg för lite. Sen blir det även gymmet imorgon eftermiddag/kväll. Tänkte dra dit så att jag missar middagen hemma och får äta vad jag vill sen när jag kommer hem.



day 05: why do you really want to lose this weight? are you doing it for you?
Ja jag gör det för mig. Jag vill bara känna mig bekväm i bikini och shorts, få snyggare kropp och känna mig lite snygg i alla fall. Platt mage och mellanrum mellan låren, shiiiiit!

4.

day 04: your greatest fears about weight loss.
En rädlsa är väl att jag ska totalt misslyckas och gå upp typ hundra kilo istället, men annars så är det väl att jag ska fastna i någon ätstörning för det vill jagverkligen inte. Allt jag vill är att gå ner en del i vikt för att jag ska känna mig mer bekväm i min kropp.



torsdag.

Nyss hemkomen från jobbet. Jobbade direkt efter skolan så är ganska så trött just nu, men I need the money. Sitter just nu med två riskakor och en varma kopppen och har klarat resten av dagen relativt bra. Inget mega fail så jag är nöjd. Om jag bara räknar ungefärligt i huvudet borde jag sluta på någon stans under 1500 kcal idag, vilket jag ändå är nöjd med. Har ju också rört på mig en del när jag jobbade plus att jag gick dit och hem.
Både imorgon och på lördag ska jag ut så då lär det bli en del kalorier men det orkar jag inte bry mig om just nu. Ska verkligen bli kul att gå och jag har inte druckit på ett tag så jag ser fram emot det (låter lite alkolist hehe).

thinspiration

Kom nyss hem från skolan. Hade bara en lektion idag och jag var och gymmade innan skolan. 40 min crosstrainer och 40 min powerwalk på löpbandet. Just nu och en tid framöver ska jag mest satsa på att träna kondition för att bränna fett och sedan mer styrka för att forma kroppen. Känns bra att köra på det. Maten idag har hittills gått bra, slänger nog upp en matdagbok lite senare. Har just nu ett sug efter färsk fruktsallad, men jag tror bara det finns frysta hallon här hemma så jag får väl kanske ta och tina lite och käka senare. Vägning på fredag blir det nog också föresten även fast jag helst inte vill veta, men det är bäst så så jag vet vad jag har att utgå ifrån.

day 03: a picture of your thinspiration. what features do you like about this person?

Jag har inte direkt bara någon speciell bild som jag gillar den här på Felice Fawn bland annat. Tycker hon har assnygg kropp, benen, magen, armarna, ALLT!

tisdag.

day 02: how tall are you? do you like your height?
Jag är 167 cm lång och längden är faktiskt något som jag ändå är ganska nöjd med. Förut ville jag vara lite längre, typ 172, men nu så känner jag att det jag är nu är alldeles lagom längd. Jag är liksom inte för lång och inte för kort. Lagom helt enkelt.

30 days

Tänkte att jag skulle börja köra den här. En hel del för min egen skull tror jag, men kanske kul för andra att läsa?



day 01: your stats and goal weights

Jag har väldigt dålig koll på vad jag väger för tillfället för jag har inte velat ställa mig på vågen på ett tag eftersom jag evt att jag har gått upp i vikt. Men om jag skulle chansa så tror jag att jag ligger på ungefär 65 kg om inte lite mer kanske. Det är bland det högsta jag har vägt nån gång och jag måste fan ändra på det nu!

 

Min målvikt ändras lite hela tiden, men 55 kg känns som något som jag i alla fall vill uppnå och det känns ändå inte helt omöjligt. Sen får jag väl se hur jag känner då.

 

 


 

day 01: your stats and goal weights

day 02: how tall are you? do you like your height?

day 03: a picture of your thinspiration. what features do you like about this person?

day 04: your greatest fears about weight loss.

day 05: why do you really want to lose this weight? are you doing it for you?

day 06: do you binge? if so, explain why you think you do.

day 07: do your parents know you’re trying to lose weight? do they care?

day 08: your workout routine.

day 09: did people ever make comments about your weight in a negative way?

day 10: what was the hardest think you gave up during this weight loss.

day 11: your favorite thinspo blog and why!

day 12: what do you normally eat?

day 13: are you losing weight in a healthy or unhealthy way?

day 14: whats your ultimate goal weight? when do you expect to reach it?

day 15: are you vegan or vegetarian? if so, has this helped you lose weight? if not, would you ever consider turning vegan or vegetarian?

day 16: when did you first decide to lose weight?

day 17: do you have an eating disorder?

day 18: what food is your weakness?

day 19: when is the last time you at fast food?

day 20: favorite diet?

day 21: what are your clothing sizes?

day 22: what was your lowest weight? how and why did you gain?

day 23: did the media play a role in your wanting to lose weight?

day 24: how do you feel about the terms pro-ana/pro-mia?

day 25: have you ever purged? if you have, describe your first experience.

day 26: what excites you most about reaching your ultimate goal weight?

day 27: how do you deal with being around food?

day 28: do you want that gap between your legs? why?

day 29: your definition of beauty.

day 30: 10 facts about you! and now what are your stats?

 


2.

Jag har ändrat mig, screw healthy skinny girl diet. Insåg igår och idag att jag aldrig kommer klara det, ska istället försöka hålla mig uder 1500 kcal per dag och träna mycket. Känns som det kommer att funka bättre.

Den här dagen har inte gått bra alls. Har myst med pojkvännen hela dagen vilket har lett till en hel del onyttigt. Måste verkligen skärpa mig när jag är med honom, blir så himla mycket onyttigt ibland då.
Nu tror jag att jag ska ut och röka. Dåligt men jag orkar inte alls bry mig.

1.

Tog bort alla inlägg och det här blir en omstart på riktigt. Det var ett bra tag sedan jag skrev i bloggan, och jag har gått upp i vikt. Kanske rejält skulle jag tro, jag tror aldrig jag har vägt så här mycket även fast jag inte vet min exakta vikt just nu. Men jag ser och känner hur magen och låren har blivit större. Jag okrar inte vara fet längre! Så nu ska jag verkligen kötta på på riktigt. Jag har gymkort så det är bara börja gymma som en galning.

På måndag tänkte jag även dra igång med Healthy skinny girl diet. Känner att det är något som jag kan klara av i alla fall till skillnad från ABC.
Nu jävlar kör vi!

RSS 2.0